zona multimédia

Àudio i música

Versions de la música que acompanya les nostres figures i gravacions de ràdio. Podeu descarregar els arxius en mp3 per escoltar-los al vostre ordinador.

 • La Inestable - La Muixeranga d'Algemesí

  Versió de La Inestable per a 3 dolçaines i percussió. Arranjament  de Xavier Richart i  Pepe Maravilla. Es tracta d'una de les obres guanyadores del  I Premi de composició per a dolçaina i percussió Ciutat d'Algemesí 1998.

 • 3 Rondes - Trobada de Muixerangues d'Algemesí 2007

  Aquest programa radiofònic de la Corporació Catalana de Radio i Televisió de temàtica castellera feia una xicoteta crònica de la VIII Trobada de Muixerangues d'Algemesí i explicitava alguns dels vincles entre muixerangues i castells.

 • 3 Rondes - Mare de Déu 2007

  Tres Rondes, el programa temàtic sobre castells de Catalunya Informació, emetia el 9 de setembre del 2007 aquest reportatge sobre la muixeranga en particular i les Festes de la Mare de Déu en general. Xavier Brotons es va desplaçar fins el cor de la Festa.

 • Els Bandolers - La Muixeranga

  Aquesta colla de bandolers, que viuen amagats entre els tarongers dels termes d'Algemesí i Albalat, van editar allà per l'any 2000, any de jubileu, el seu primer disc anomenat Visca la terra.... Una de les peces que incloïa és aquesta versió de la muixeranga, amb dos temps clarament diferenciats.

 • Aldarull - La Muixeranga

  Raül Ferragud, membre d'Aldarull ens feu arribar aquesta versió i afegí:l'altre dia férem aquesta gravació. És una versió de la muixeranga, l'arranjament el va fer Jaume quan tocàvem junts a Aldarull, ja fa uns quants anys.

©  nova muixeranga d'algemesí